شیره انجیر مادهای است شیرین و از دیدگاه طب سنتی دارای طبیعت گرم و تر استکه از حرارت دهی و غلیظ شدن آب این میوه به دست می آید. اغلب صاحبان باغهای انجیر برای استفاده از خواص انجیر در فصول دیگر و افزایش ماندگاری آن، این میوه را خشک کردهو یا به شیره انجیر تبدیل می کنند زیرا انجیر رسیده زود خراب می شود. هنگامی که انجیربه شیره تبدیل می شود، تمامی خواص حجم زیادی انجیر به صورت فشرده در اختیار شما قرار می گیرد. به طوری که مصرف یک قاشق غذا خوری شیره انجیر می تواند با مصرف یک فنجان از خود میوه برابری کند.
محصولات مرتبط
وزن با بسته بندی
525 گرم
زمان ماندگاری
شش ماه در جای خنک
مناسب برای
همه افراد
خواص
حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان و ضد سرطان است.
ادرار آور بوده و تعرق بدن را زیاد می کند و حرارت بدن را می نشاند.
شیره انجیر خالص یبوست را برطرف می کند و یکی از بهترین مواد غذایی
برای تمیز کردن روده بزرگ و تقویت دستگاه گوارش است. همین طور از سرطان روده
جلوگیری می کند و جلوی رشد سلول های سرطانی را می گیرد.
لطیف کننده و رقیق کننده خون و مایعات بدنی و از بین برنده رسوبات و مواد زاید بدن است.
به دلیل دارا بودن پتاسیم فراوان برای کنترل فشار خون مفید می باشد و دفع ادراری کلسیم از بدن را کاهش می دهد.
شیره انجیر خالص برای رفع سرماخوردگی بسیار مفید است و سرفه و تنگی نفس را کاهش می دهد و غرغره کردن آن گلودرد را برطرف می کند.
فیبرهای غذایی موجود در شیره انجیر خالص ، گرسنگی را به تاخیر انداخته و اثر مفیدی بر کاهش وزن دارد. همچنین از ابتلا به سرطان سینه جلوگیری می کند.
شیره انجیر خالص درمان کننده التهاب مجاری دستگاه تنفسی ، کلیه ، ذات الریه، ذات الجنب ، سرخک ، مخملک و آبله می باشد.
انجیر و شیره انجیر خالص منبع غنی کلسیم می باشند به گونه ای که گفته می شود
کلسیم موجود در آنها با کلسیم شیر برابری می کند. بنابراین این شیره برای افزایش تراکم استخوان
مفید و موثر بوده و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.
خوردن آن باعث افزایش قوای جسمی و جنسی می شود.
برای آنانی که قند خونشان پایین می آید و یک باره احساس ضعف می کنند مناسب است زیرا قند آن به سرعت در روده کوچک جذب میشود.
امگا 3 و امگا 6 موجود در شیره انجیر برای تقویت سیستم اعصاب، مغز و قلب بسیار مفید می باشد.
برای بهبود سردرد، دندان درد ، تهوع، تب، نقرس، گوش درد ، سوختگی، معده درد، ورم چرکی(آبسه)، بیماری های ریوی و بیماری های مقاربتی مفید است.
شیره انجیر در نرم کردن ورم های سخت بسیار موثر است و ضماد آن ورم بناگوش را درمان می کند.
دیدگاه خود را بنویسید