رب نارنج طبیعی ۵۰۰ گرمی

Natural orange paste

از {{model.count}}
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • وزن با بسته بندی: 540 گرم
  • خواص: درمان درد سینه و سرفه کاهنده فشار خون هضم غذا از بین بردن حالت تهوع نشاط آور و مقوی برای قلب درمان یبوست درمان دیابت پوست و مو
فروشنده فروشنده: سرابازار
آماده ارسال ناموجود
29,000 تومان
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

رب نارنج طبیعی و خانگی یکی از بهترین رب‌ها و طعم دهنده‌های طبیعی برای غذا می باشد. رب نارنج طبیعی علاوه بر خوشمزه و طعم بی نظیر آن خواص درمانی زیادی از جمله درمان درد سینه و سرفه، کاهنده فشار خون، هضم غذا، از بین بردن حالت تهوع، نشاط آور و مقوی برای قلب می‌باشد. موارد مصرف رب نارنج طبیعی: رب نارنج را مثل رب گوجه فرنگی و رب انار برای تهیه انواع غذاهای گوشتی و کبابی مثل کباب جوجه ترش، ماهی کبابی، بادمجان شکم پر و بادمجان شکم پر و … استفاده می‌شود. اهالی شمالِ کشور عزیزمان ایران به خصوص در استان مازندران یک غذای خوشمزه در فصل زمستان درست می‌کنند که اصلا به خورش نارنج آبی مشهور است.

محصولات مرتبط

دستور تهیه رب نارنج طبیعی خانگی

رب نارنج خانگی یکی از بهترین رب‌های خانگی می باشد که به راحتی در منزل تهیه می شود. طعم و مزه ای که رب نارنج به غذاها می‌دهد بی شک هیچ رُبی ندارد. شما از رب نارنج می توانید در تهیه انواع مرغ ها و کباب ها استفاده کنید. اگر به نارنج علاقه دارید و در دسترس ندارید حتما رب نارنج خانگی را در فصل درست کرده و آن را در یخچال همیشه داشته باشید. رب نارنج طبیعی علاوه بر خوشمزه و طعم بی نظیر آن خواص درمانی زیادی از جمله درمان درد سینه و سرفه، کاهنده فشار خون، هضم غذا، از بین بردن حالت تهوع، نشاط آور و مقوی برای قلب می‌باشد همچنین برای نرم کردن دست و صورت می‌توانید رب نارنج را بزنید و تاثیر آن را ببینید. با این رب به غذاهاتون عطر و طعم خاصی اضافه کنید.


مواد لازم برای رب نارنج

  • نارنج ۱۰ کیلوگرم


طرز تهیه رب نارنج

مرحله اول: آماده سازی رب نارنج

نارنج را با کمک فرچهٔ مخصوص آشپزخانه خوب بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا کاملا خشک شود. برای اینکه ربتان طعم تلخی به خود نگیرد، پوست آن را با چاقو یا پوست‌کن بکنید.


مرحله دوم: آب گیری نارنج

نارنج را با چاقو از وسط به دو نیم کرده و به کمک آبمیوه گیری دستی یا برقی آب نارنج را بگیرد.  برای راحت‌تر گرفتن آب نارنج‌ها، بهتر است از ۲۴ ساعت قبل آنها را در فضای آزاد قرار دهید. بهتر است از آب‌میوه‌گیر برقی استفاده نکنید تا هسته‌های نارنج در آب آن له نشود. پس از آب‌گیری، آب آن را صاف کنید تا دانه یا پوسته نارنج در آن باقی نماند. چند بار از صافی رد کنید و ترجیحا یک بار از پارچه نظیف (پارچه توری آشپزخانه) رد کنید.


مرحله سوم : پخت رب نارنج

برای پخت بهتر رب نارنج سعی کنید از قابلمه روحی یا مسی استفاده کنید. آب نارنج را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید و از کنار گاز نروید و مدام هم بزنید و کف روی رب را بگیرید اینکار را ادامه داده (این کار برای جلوگیری از تلخ‌شدن رب نارنج است) تا رب نارنج به قوام بیاد و رنگ آن تیره تر و غلیظ شود به همین راحتی رب نارنج حاضر است. در نظر داشته باشید غلظت رب نارنج مانند رب های دیگر نیست. در این مرحله رب را از روی گاز بردارید و بگذارید تا سرد شود. سپس می‌توانید رب نارنج آماده شده را در شیشه تمیز و خشک بریزید و در آن را سفت ببندید و آن را در یخچال قرار دهید. (رب نارنج را به دلیل اسیدی بودن در ظرف شیشه نوشابه یا پلاستیکی نریزید زیرا باعث تجزیه دیواره شیشه و ورود ترکیبات سرطان‌زا در رب می‌شود.). رب نارنج خوشمزه را با غذاهای خود طعم دار کنید. نوش جان


نکات کلیدی در تهیه رب نارنج طبیعی

  1. از هر ۱۰ لیتر آب نارنج ۱ کیلو رب نارنج بدست می آید.
  2. اگر دوست دارید رب نارنج ملسی داشته باشید در هنگام پخت کمی شکر داخل رب ریخته و اگر ترش دوست دارید نیاز به اضافه کردن موادی نیست.
  3. قوام نارنج رو میشه با کمی عسل قاطیش کرد که یک ترکیب عالی و طعم بی نظیر به جای سکنجبین برای خوردن با کاهو می شود. 
  4. قابلمه ای که در نظر دارید کمی از مقدار آب نارنج بیشتر باشد تا در هنگام جوش خوردن سر ریز نشود.
  5.  وقتی به غلظت مانند فرنی برسد کافی می باشد زیرا در هنگام سرد شدن سفت تر می شود.
  6. اگر نارنج تازه استفاده می کنید به دلیل اسید قوی که دارد ممکن است به دست آسیب بزند چند روز بگذارید بماند سپس آب گیری کنید.
  7. شیشه ای که داخل آن رب نارنج را می ریزید حتما خشک و تمیز باشد.


چطور تلخی رب نارنج را بگیریم؟

۱- برای رفع تلخی رب نارنج بهتر است قبل از گرفتن رب نارنج پوست نارنج را کاملا جدا کنید. به این ترتیب رب نارنج شما تلخ نمی‌شود. در واقع این تلخی پوست نارنج است که رب نارنج را تلخ می‌کند. 

۲- بهتر است از دستگاه خانگی آب انارگیر برای گرفتن آب نارنج استفاده کنید تا رب نارنج تلخ نشود. گرفتن رب نارنج با آبمیوه‌گیری دستی یا برقی ممکن است رب نارنج را تلخ کند. یک روش دیگر هم این است که به سادگی با دست نارنج را آب بگیرید و مراقب باشید هسته و پوست نارنج وارد آب نشود.


موارد مصرف رب نارنج طبیعی

رب نارنج را مثل رب گوجه فرنگی و رب انار برای تهیه انواع غذاهای گوشتی و کبابی مثل کباب جوجه ترش، ماهی کبابی، بادمجان شکم پر و بادمجان شکم پر و … استفاده می‌شود. رب نارنج شمال و رب نارنج شیرازی که طبعا نامگذاری آن‌ها از روی نارنج برداشتی در باغات این مناطق انجام شده بسیار مشهور هستند. شمالی‌ها به خصوص در استان مازندران یک غذای خوشمزه در فصل زمستان درست می‌کنند که اصلا به خورش نارنج آبی مشهور است.


فواید دارویی و درمانی نارنج برای سلامتی بدن
۱- لاغری و کاهش وزن
تحقیقات نشان داده که آلکالوئید سینافین موجود در نارنج باعث افزایش متابولیسم بدن و کاهش اشتها شده و در کنار ورزش می تواند باعث لاغری و کاهش وزن افراد شود.

۲- سرماخوردگی
نارنج مانند خانواده ی مرکبات سرشار از ویتامین C بوده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، گرفتگی بینی و درمان سینوزیت مفید است.

۳- جنین و زنان باردار
مقادیر بالای ویتامین C موجود در نارنج باعث افزایش جذب آهن شده و برای درمان کم خونی در زنان باردار مفید می باشد.

تاکنون در مورد عوارض جانبی نارنج برای زنان باردار و جنین در دوران بارداری و شیردهی تحقیقات انجام نشده اما بهتر است در این دوران از مصرف زیاد نارنج خودداری کنید.

۴- فشار خون
در منابع داخلی و ایرانی گفته شده است که مصرف آب نارنج باعث کنترل فشار خون بالا می شود.
اما در برخی از منابع انگلیسی زبان نیز نوشته شده است که نارنج فقط برای افراد مبتلا به فشار خون پایین مفید است و بهتر است کسانی که فشار خون بالا دارند نارنج مصرف نکنند، چون که باعث افزایش فشار خون آنها می شود.

در هر صورت بهتر است افراد مبتلا به فشار خون بالا از مصرف نارنج خودداری کنند یا این مورد را با پزشک خود در میان بگذارند.

۵- دیابت و قند خون
تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن چای بهار نارنج و میوه نارنج برای 4 ماه باعث کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع دو می شود. همچنین میوه نارنج سطوح گلوکز خون افراد مبتلا به دیابت را کاهش می دهد.

۶- قلب
نارنج کاهش دهنده ی کلسترول بالای خون می باشد و می تواند برای پیشگیری از بیماری های قلبی مفید باشد اما مصرف نارنج و آب نارنج ممکن است باعث افزایش فشار خون شود که آن هم باعث افزایش ضربان قلب می شود.

۷- معده و دستگاه گوارش
تحقیقات نشان داده که مصرف نارنج سو هاضمه، معده درد و زخم معده را درمان کرده و با بهبود حرکات روده یبوست و اسهال را درمان می کند.

۸- فواید آب نارنج
خوردن آب نارنج صفرای زیادی را از بدن خارج می‌ کند. آب نارنج برای درمان سرماخوردگی و تب مفید می باشد.


وزن با بسته بندی
540 گرم
خواص
درمان درد سینه و سرفه
کاهنده فشار خون
هضم غذا
از بین بردن حالت تهوع
نشاط آور و مقوی برای قلب
درمان یبوست
درمان دیابت
پوست و مو

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...